25 JUN

Jaarverslag 2023 Stichting Verburg Fonds nu online!

Met grote dankbaarheid kijken wij terug op het jaar 2023. Ook in dit jaar kon Stichting Verburg Fonds een aanzienlijke groei in haar bijdragen aan veel goede projecten in Afrika, Nederland en andere delen van de wereld realiseren.

De behoefte daaraan was in 2023 onverminderd groot. Want terwijl de oorlog in Oekraïne nog steeds vele slachtoffers maakte, werd de wereld opgeschrikt door een vreselijke aanval op Israël en een bloedige strijd in Gaza. Van heel andere aard was de nood die als gevolg van natuurgeweld ontstond door de cycloon Freddy die in maart 2023 over Mozambique en Malawi raasde. Ook hiervoor kon via Verburg Charity Foundation een aanzienlijk hulpprogramma worden geboden.

Als bestuur van Stichting Verburg Fonds zijn wij doordrongen van het feit dat al het werk dat onze stichting mag doen, hoewel impactvol, slechts aanzetten naar een rechtvaardiger leven op kleine schaal. Wij beschouwen het als een grote genade dat wij de middelen hebben om in de tijd die ons gegeven is, tekenen te mogen oprichten van dit komende Koninkrijk en daarin heel concreet mensen, kinderen vooral, en de schepping te kunnen dienen. Daarbij worden wij geïnspireerd door het leven en de liefde van onze Heiland, Jezus Christus.

Het jaarverslag 2023 van Stichting Verburg Fonds staat nu voor u klaar. Klik hier voor de PDF-versie.

Bestuur Stichting Verburg Fonds