2022

Jaarverslag 2021 Stichting Verburg Fonds nu online!

jul 04

Het jaarverslag 2021 van Stichting Verburg Fonds staat nu voor u klaar. Klik hier voor de PDF-versie. Vanaf haar oprichting in 2019 draagt Stichting Verburg Fonds bij aan verschillende goede doelen. Zij doet dat vanuit de christelijke roeping om een helpende hand te bieden aan mensen in nood. In het Jaarverslag worden de visie, missie en organisatie van Stichting Verburg Fonds kort beschreven en vindt u een overzicht van de bestedingen in het jaar 2021. Als bestuur zijn wij dankbaar hoe de middelen die ons zijn toevertrouwd van betekenis kunnen zijn voor de medemens. 

2018

Samen op weg naar 2019!

dec 21

Het einde van 2018 komt in zicht en mede dankzij u kunnen we terugkijken op een mooi jaar. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in onze stichting en wij zien uit naar een goede samenwerking in 2019.

Afscheid Jan Verburg als voorzitter Verburg Charity Foundation

okt 17

Tijdens de bestuursvergadering van 4 oktober jl. heeft Jan Verburg zijn functie als voorzitter van Verburg Charity Foundation beëindigd. De reden hiervoor is een wijziging in de organisatiestructuur van de groep waarbij Stichting Verburg Fonds toezichthouder wordt van Verburg Charity Foundation.