20 MRT

Toetreding Jan Louis Burggraaf tot bestuur Stichting Verburg Fonds

In februari 2023 is Jan Louis Burggraaf toegetreden tot het bestuur van Stichting Verburg Fonds. Hartelijk welkom!

Jan Louis Burggraaf (1964) is geboren in Rotterdam. Na zijn middelbare school en periode bij de Koninklijke Marine (Korps Mariniers) studeerde Burggraaf nationaal en internationaal recht aan de Universiteit van Utrecht (Cum Laude). Daarnaast volgde hij onderwijs aan de London School of Economics, the University of Edinburgh en Harvard Law School. Hij heeft in Amsterdam en in New York gewerkt. Burggraaf werkt, na circa 30 jaar in de advocatuur, sinds begin 2020 als tijdelijk parttime directeur bij Schuiteman M&A – Corporate Finance in Bosch en Duin.

Vanaf najaar 2021 is Burggraaf als oprichter en partner werkzaam bij Burggraaf & Hoekstra; ervaren en hoog gespecialiseerde juridisch adviseurs op het gebied van internationale en nationale fusies en overnames. Burggraaf richtte dit kantoor op tezamen met oud-collega en voormalig M&A partner bij Baker & McKenzie, Jeroen Hoekstra.

Hij doceert regelmatig op het gebied van fusies en overnames aan o.a. de Vrije Universiteit en aan Nyenrode Business University.

Daarnaast is hij commissaris bij DPG (voorheen De Persgroep), commissaris bij Salta Groep, bestuurslid van AECA, voorzitter van de Raad van Commissarissen van New Amsterdam Invest.

STICHTING VERBURG FONDS, OOG VOOR ONZE NAASTEN